New Yorker væg

Skillevægge i glas og stål er en af tidens populære indretningstrends, og det er let at se hvorfor. Glas er et materiale, der kan bibringe en fornemmelse af lys og luft til boligen, og skillevægge eller glasruder i væg eller loft kan ofte skabe et indtryk af mere plads i boligen og få værelser og gange til at virke lettere ved at tilføje mere lys. På billederne her kan du se de mange smukke effekter der kan skabes ved at indsætte glasruder i væggen, eller lave en decideret glasvæg.

Glasvæg med inddelinger_Altomindretning_4
Ved at bruge New Yorker skillevægge får du en rumdeler, som både giver den praktiske effekt ved at adskille to rum, men uden at det lukker rummene af. En væg med vinduer gør nemlig det, at rummene føjes sammen og giver indtryk af en sammenhæng mellem de forskellige dele af boligen.


Glasset giver mulighed for naturligt lysindfald og minimerer behovet for kunstig belysning, mens New Yorker væggen samtidig er en smart rumdeler. Hvis du har børn, kan en glasvæg give dig ro til madlavning, læsning eller arbejde, mens du stadig kan holde øje med børnene, der kan være optaget af leg eller af at se TV i rummet ved siden af.

Glasvæg med inddelinger_Altomindretning_6
En glasvæg giver også fin mulighed for at dele et selskab op, hvor I stadig kan se hinanden gennem ruderne, selvom I måske laver hver sin aktivitet i de to rum. Her kan man diskret bevæge sig fra én del af selskabet over i den anden del uden at miste kontakten med de andre, som stadige er synlige gennem glasruderne.

Glasvæg med inddelinger_Altomindretning_2
Der er mange forskellige muligheder for at skabe en stilfuld og dekorativ indretning med en glasvæg eller vinduesvæg. En flot løsning er en hel væg med stålindrammede ruder, ligesom vinduer på gamle fabrikker. Det giver et moderne og minimalistisk look, med store glasruder i slanke stålrammer, og alt efter hvordan du indretter væggen, kan du skabe et moderne og minimalistisk, rustikt og råt eller et elegant og klassisk udtryk.

Glasvæg med inddelinger_Altomindretning_8
Væggen kan laves på mange forskellige måder, så den enten står i kontrast til den øvrige indretning, eller blidt glider ind som en del af helheden. Du kan vælge at få New Yorker væggen lavet med få eller mange inddelinger, som skydedør eller almindelig dør, som en hel glasvæg eller kombineret med en almindelig væg. 

Kilder/source:
Foto 1: Decouvrir design // Foto 2: Alvhem // Foto 3: Marie Claire Maison // Foto 4: Blooc // Foto 5: Hemnet //

Skriv et svar