Vinduesvæg i soveværelset

Du kan ikke gå galt i byen med en glasvæg med sprossede vinduer, det er en af de absolut hotteste trends for tiden, og vi kan godt forstå hvorfor! En vinduesvæg er et rigtig godt redskab til dig der bor i en lille lejlighed, eller til dig der ønsker et åbent og luftigt udtryk i boligen. Skillevæggen med vinduer bliver ofte kaldt for en New Yorker væg, da den giver referencer til et hipt New Yorker loft, i en gammel fabriksbygning. Glasvæggen kan bruges til afskærmning af alt fra gangen, køkkenet, brusekabinen, stuen og soveværelset – som det skal handle om i denne artikel.

Hvis dit soveværelse ligger i forlængelse af stuen, op til køkkenet eller hjemmekontoret, så giver det god mening at åbne op og lade lys og luft strømme igennem. Udover at rummene vil synes større, tilføjer du med New Yorker glasvæggen, også kant og karakter til din indretning.


Vinduesvæggen i dette soveværelse understøtter den stilrene og stramme indretning, og tilføjer ekstra meget kant og personlighed til rummet. Væggen kunne for eksempel være en rumdeler mellem soveværelse og walk-in-closet.


Den rustikke betonvæg og den store New Yorker glasvæg, spiller utrolig godt sammen i dette rum. Her har man valgt at sætte gardiner op ved glasvæggen, så det er muligt at afskærme en smule mere når det ønskes.


Man behøver ikke nødvendigvis at vælge en sort ramme til sin glasvæg, En brun ramme som den på billedet, giver et mere naturligt og stald-agtigt udtryk, til dig der ønsker det. Du kan også med fordel bruge skydedørsbeslag sammen med din New Yorker væg, for at fuldende looket.


Hvis du har hjemmearbejdsplads i soveværelset, kan det være meget rart at adskille de to zoner, så det ikke føles som om at du sidder midt i soveværelset når du arbejder. Her kan en vinduesskillevæg være en rigtig god løsning, da du kan opdele rummet uden at fjerne dagslyset for arbejdspladsen.


Hvis ud ønsker at inddrage den kant og personlighed som en New Yorker væg bringer til et rum, uden at gå all-in, så kan du også nøjes med at få sat et sprosset vindue i væggen, mellem fx. soveværelse og stue eller køkken. Her har man monteret hylder på den anden side af vinduet, så i soveværelset fremstår vinduet nærmest som et kunstværk på væggen.

Kilder/source:
 Kragballe via Hunch // Foto 4:  // Foto 5: Styling: Anna Gillar -Photography: Kristofer Johansson – Source: residence magazine //Foto 1: Bo Bedre // Foto 2: Piotr Furman // Foto 3: Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *